Onderhoudscontract

Vdwiel-gremac biedt de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract op de diverse machines, voor termijnen van 1 t/m 5 jaar. Wij ontzorgen u door de termijnen voor u in de gaten te houden en u te herinneren, wanneer onderhoud ingepland dient te worden.

Door uw machine periodiek te onderhouden wordt de levensduur van machine en draaiende delen aanzienlijk verlengd.

Vakkundig wordt de machine naar wens en afspraak onderhouden en gecontroleerd op gebreken. Het tijdig opmerken van defecten voorkomt hoge reparatie kosten en de juiste afstelling maakt de machine efficiënter met minder verbruik.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Enkele voordelen:

 • Afhankelijk van het abonnement: geen voorrijkosten, geen materiaal-/arbeidskosten bij reparatie.
 • Verbeterde prestaties van de machine door preventieve controle en goede afstelling wij ontzorgen u, en houden de periodieke termijnen voor u in de gaten
 • Bij tussentijdse storingen wordt u als vaste klant snel geholpen


Kostenbesparend:

 • Verlengen van levensduur machine
 • Vaste kosten; u weet vooraf waar u aan toe bent
 • Door regelmatige controle wordt snel ingrijpen als er iets mis is. Dat kan grotere reparaties voorkomen.


Milieuvriendelijk:

 • Een machine die juist is afgesteld heeft een hoger rendement
 • Daardoor verbruik je minder brandstof. Dit kan en verschil maken van 10%

 

 

Nieuw Fleetservice van Husqvarna

Zo werkt het:
Met de Husqvarna Fleet Services kunt u direct aan de slag. De dealer voorziet uw machines van sensoren die de gebruiksparameters van de machines registreren. U hebt ook de mogelijkheid om elektronische ID-kaarten aan te schaffen die automatisch draadloos worden verbonden met de sensoren in de machines. De dealer registreert uw machines op uw managementwebsite en voorziet u van een aanmeldings-ID. Op het geleverde basisstation maakt u verbinding met internet. Binnen een afstand van 20 – 30 meter van het basisstation uploaden de sensoren de gebruiksgegevens draadloos via het basisstation naar uw website. Daar worden de gegevens omgezet in overzichten met nauwkeurig informatie over de gebruiksduur en productiviteit van uw machines.

 

 • Verhoogt benuttingspercentage
  Husqvarna Fleet Services toont u hoe uw machines worden gebruikt en helpt u om de juiste beslissingen te nemen en de omstandigheden te scheppen waarin machines optimaal worden benut.
 • Optimaliseert de bedrijfstijd
  Het interactieve systeem waarschuwt u en uw servicedealer 25 uur van tevoren wanneer het tijd is voor een servicebeurt. Op die manier kunt u onderhoudsbeurten plannen en de bedrijfstijd van uw machines optimaliseren.
 • Gids om veiliger en efficiënter te werken
  De trillingsrapporten en actieve training in verbeterde werkwijzen stellen u in staat om proactief te handelen en te zorgen dat uw werknemers niet alleen optimaal zijn beschermd tegen veiligheids- en gezondheidsrisico's, maar ook efficiënter kunnen werken.

 

Kijk deze video en ben overtuigd van de meerwaarde die het voor uw bedrijf kan hebben!