Kent u onze automower service?

Alreeds de eerste introductie van de robotmaaiers hebben wij ervaring met deze Automatische gazonmaaiers! Deze machines zijn eenvoudig te onderhouden en zijn zeer duurzaam gebleken. Wanneer de automower toch onverwacht uitvalt of gebreken vertoont tijdens het werk……  dan kunt u bellen met onze Servicelijn. +31 (0)492-46 41 62

Is een automower geschikt voor mijn tuin?
In principe kan de automower in elke tuin geïnstalleerd worden. De automower heeft geen moeite met obstakels en hellingen tot 35%. Een speciale draad wordt om het gazon geplaatst om de zone te markeren waar maaien gewenst is. Hierdoor worden hindernissen zoals bomen, vijvers, borders of bouwwerken ontweken.  Op uw verzoek kunnen wij langskomen voor een passend advies in modelkeuze en om de tuin te checken op hindernissen.

Wat houdt onze automower-service in?
Onze monteur zal met u telefonisch overleggen wat de exacte storing is en of deze gebreken op afstand te verhelpen zijn. Wanneer blijkt dat de storing aan de machine niet telefonisch verholpen kan worden, zal in onderling overleg, worden bepaald welke werkzaamheden verricht dienen te worden.

Extra kosten?
De onkosten voor het verhelpen van de storing in uw tuin/ repareren van de machine op locatie, zullen tegen werkelijk gemaakt kosten worden berekend. En beperken zich enkel, tot het in rekening brengen van werkuren en een kilometervergoeding. (zie tabel transportkosten)

Servicebeurt?
Om uw Automower in optimale conditie te houden bieden wij onze winterbeurtservice aan. Uw machine wordt gecontroleerd en is weer in topvorm voor het nieuwe seizoen! (kijk voor toelichting en kosten onder de kop Service winteronderhoud automower)